• Novi Sad . Futoški put 51 . 021 300 54 01
  • Email marketing@impressonline.net

Suvi žig - zlatotisak

Suvi žig – folijatisak

Suvi žig je proces uštampavanja artikala bez korišćenja boje. Suvim žigom se formira udubljeni otisak kombinovanjem pritiska, visoke temperature i odgovarajućeg klišea koji nosi štamparski dizajn.

Najčešće se koristi za dekorisanje predmeta na termo-reaktivnim skajevima i koži. Predmeti kao što su rokovnici, planeri i novčanici su idealni za personalizaciju ovim postupkom.

Ova tehnika štampe se realizuje na taj način što se pod uticajem visoke temperature i pritiska utiskuje otisak na pripremljenu podlogu.

Postoji mogućnost otiska u obliku reljefa na površini u vidu udubljenja ili ispupčenja, ali i ispunjavanje utisnute površine folijama u raznim bojama od kojih se najčešće primenjuju srebrna i zlatna, za srebrotisak, odnosno zlatotisak.

Utiskivanjem suvog žiga na proizvodima dobija se sasvim novi i ekskluzivan izgled.

Ova tehnika štampe se najčešće koristi za brendiranje rokovnika, vizitara, futrola i holdera, novčanika, kao i druge kožne galanterije, zatim oplemenjivanja vizit karti, memoranduma, pozivnica, čestitki, diploma, priznanja, ambalaže…

Predstavite nam svoje ideje

Oduševljavaju nas kreativni, kvalitetni i inovativni predlozi - zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje za Vas

 

021 300 54 01
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Futoški put 51 . Novi Sad

FLICKR GALLERY

NEWSLETTER

Prijavite se za newsletter kako biste dobijali obaveštenja o aktuelnim akcijama, promocijama i novostima. Nemojte propustiti priliku da po povoljnijim uslovima unapredite promociju svoje kompanije.

Hvala Vam na interesovanju!